Pompier lovit şi călcat în picioare de către comercianţi, în complexul Europa

Acţiunile violente din timpul controalelor desfăşurate în zona complexului Europa s-au intensificat, miercuri la prânz, un pompier fiind bătut şi călcat în picioare de către comercianţii nervoşi că sunt verificaţi de către reprezentanţii instituţiilor de control fiscale.

23 afișări
Imaginea articolului Pompier lovit şi călcat în picioare de către comercianţi, în complexul Europa

Pompier lovit şi călcat în picioare de către comercianţi, în complexul Europa (Imagine din arhivă; Adi Piclisan/Mediafax Foto)

Pompierii au venit la faţa locului după ce un stand a luat foc.

Atunci când au încercat să se apropie de zona respectivă, pentru a stinge focul, pompierii au fost agresaţi de către comercianţi, unul dintre pompieri fiind bătut şi călcat în picioare, a declarat purtătorul de cuvânt al Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei, Florin Hulea.

În zonă s-au adunat aproximativ 300 de comercianţi nemulţumiţi.

La faţa locului sunt aproximativ 100 de luptători de la Brigada Specială de Intervenţie, plus echipaje de poliţie şi ale SPIR.

Controlul a început miercuri dimineaţă, fiind a treia acţiune de acest gen din ultimele zece zile.

Înainte de acest incident, alte altercaţii au avut loc între comercianţi şi jandarmi, aceştia din urmă fiind loviţi cu scaune, bucăţi de lemn şi cu alte obiecte.

Razia este organizată pe linia infracţionalităţii fiscale şi a evaziunii fiscale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici