Ponta îi asigură pe absolvenţii din acest an ai Academiei de Poliţie că vor avea un loc de muncă

Premierul Victor Ponta i-a asigurat pe absolvenţii din acest an ai Academiei de Poliţie că vor avea un loc de muncă, deoarece este nevoie de profesia lor într-o societate care trebuie să îi şi recompenseze.

182 afișări
Imaginea articolului Ponta îi asigură pe absolvenţii din acest an ai Academiei de Poliţie că vor avea un loc de muncă

Victor Ponta (Imagine: Bogdan Stamatin/ Mediafax Foto)

Prezent la festivitatea de absolvire de la Academie, Ponta a remarcat şi ploaia torenţială din timpul ceremoniei, apreciind că această ploaie de "primăvară-vară" poate fi, potrivit tradiţiei româneşti, un semn de belşug şi succes în activitatea lor viitoare.

El le-a adresat felicitări tinerilor poliţişti, jandarmi şi pompieri, amintindu-le că le este asigurat un loc de muncă.

"Noi ne-am făcut doar datoria, aceea de a vă asigura faptul că toţi cei care, astăzi, absolviţi această academie aveţi un loc de muncă, pentru că este nevoie de dumneavoastră, este nevoie de poliţişti, este nevoie de jandarmi, este nevoie de pompieri, de fiecare dintre dumneavoastră, şi sunt convins că, în fiecare an, promoţiile acestei academii dovedesc mai mult profesionalism şi mai multă dragoste în îndeplinirea atribuţiilor dumneavoastră”, a afirmat premierul.

Premierul a apreciat că merită să fie făcut orice efort de către stat pentru ca forţele armate şi cele ale Ministerului de Interne să îşi poată îndeplini atribuţiile, iar societatea trebuie să recompenseze eforturile acestora.

La finalul discursului său, prim-ministrul a felicitat absolvenţii cu ocazia "înălţării" în grad, iar aceştia au scandat de trei ori "Ura!".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici