Ponta l-a invitat şi pe Regele Mihai la parada de 1 Decembrie

Premierul Victor Ponta a anunţat că l-a invitat şi pe Regele Mihai la parada care va fi organizată, la Bucureşti, cu ocazia Zilei de 1 Decembrie.

794 afișări
Imaginea articolului Ponta l-a invitat şi pe Regele Mihai la parada de 1 Decembrie

Regele Mihai (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

El a arătat, la Antena 3, că este important să se arate că, măcar o zi pe an, toţi factorii sunt cu adevărat uniţi.

Peste 2.000 de militari din Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Român de Informaţii şi Serviciul de Protecţie şi Pază vor participa, duminică, la parada militară organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României, în Piaţa Arcului de Triumf din Bucureşti.

Acestora li se vor adăuga aproximativ 140 de militari din Franţa, Polonia, Turcia şi Statele Unite ale Americii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici