Pop: La 159 de ani de la Unirea Principatelor, avem 2.418 şcoli cu grupurile sanitare în exterior

În România sunt 2.418 unităţi şcolare cu grupurile sanitare în exterior, la 159 de ani de la Unirea Principatelor Române, anunţă ministrul Educaţiei Naţionale, Liviu Pop.

520 afișări
Imaginea articolului Pop: La 159 de ani de la Unirea Principatelor, avem 2.418 şcoli cu grupurile sanitare în exterior

Pop: La 159 de ani de la Unirea Principatelor, avem 2.418 şcoli cu grupurile sanitare în exterior

"La 159 de ani de la Unirea Principatelor Române avem 2418 unităţi şcolare cu grupurile sanitare în exterior.Prin programul de guvernare PSD-ALDE, în cel mult 3 ani, autorităţile locale, judeţene şi centrale vor face ca toate unităţile şcolare din România să aibă condiţii decente pentru educaţia elevilor şi preşcolarilor", a scris, pe Facebook, Liviu Pop.

Ministrul Educaţiei a alăturat mesajului şi un tabel cu numărul de astfel de unităţi şcolare din fiecare judeţ al ţării, cele mai multe astfel de şcoli, respectiv 389, regăsindu-se în judeţul Vaslui.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici