Porturile constănţene au fost redeschise

Porturile au fost redeschise, sâmbătă seara, după mai bine de 36 de ore de la suspendarea tuturor manevrelor din cauza vântului foarte puternic.

19 afișări
Imaginea articolului Porturile constănţene au fost redeschise

Porturile constănţene au fost redeschise

Potrivit reprezentanţilor Căpităniei Zonale Constanţa, traficul navelor în porturile Constanţa, Mangalia şi Midia a fost reluat după ce forţa vântului a scăzut în intensitate.

Operaţiunile portuare au fost sistase, vineri dimineaţa, din cauza vântului care sufla cu peste 70 de kilometri pe oră, iar marea avea gradul 7-8 de agitaţie, în larg înregistrându-se valuri de peste 7 metri.

Citeşte şi

Porturile constănţene sunt în continuare închise

Porturile Constanţa Sud Agigea, Constanţa Nord şi Constanţa Sud, închise din cauza vântului

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici