Porturile constănţene au fost redeschise

Porturile constănţene au fost redeschise, sâmbătă după-amiază, după ce timp de aproximativ patru ore au fost închise, din cauza vântului puternic şi traficul de barje pe Canalul Dunăre - Marea Neagră, prin ecluza de la Agigea către Portul Constanţa Sud - fluvial, a fost restricţionat.

51 afișări
Imaginea articolului Porturile constănţene au fost redeschise

Porturile constănţene au fost redeschise (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Centrul Infotrafic a anunţat, sâmbătă, că toate porturile din judeţul Constanţa au fost redeschise, de la ora 16.35, după ce vântul a scăzut în intensitate.

Operaţiunile în porturile constănţene au fost suspendate, sâmbătă, mai întâi în Portul Mangalia, începând cu ora 12.15, iar apoi, de la ora 13.15, şi în porturile Constanţa Nord, Constanţa Sud - atât maritim cât şi fluvial, şi Midia, deoarece vântul sufla cu forţa 7 - 8 pe scara Beaufourt.

De asemenea, din acelaşi motiv a fost restricţionat şi traficul de barje pe Canalul Dunăre - Marea Neagră, prin ecluza de la Agigea către Portul Constanţa Sud - fluvial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici