Poşetă cu peste 12.000 de euro, furată de doi copii dintr-un magazin din Arad

O poşetă în care erau peste 12.000 de euro a fost furată dintr-un magazin din municipiul Arad, poliţiştii stabilind că hoţii sunt doi copii de 12 şi 13 ani, care au reuşit să cheltuiască peste 2.000 de euro până când au fost prinşi.

207 afișări
Imaginea articolului Poşetă cu peste 12.000 de euro, furată de doi copii dintr-un magazin din Arad

Poşetă cu peste 12.000 de euro, furată de doi copii dintr-un magazin din Arad (Imagine: Thomas Dan/ Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat de presă transmis marţi de Poliţia Judeţeană Arad, furtul a avut loc în 9 mai, când cei doi copii au intrat într-un magazin care comercializează ferestre termopan, de unde au furat o poşetă aflată pe un cuier.

Suspecţii au 12, respectiv 13 ani, ambii fiind din localitatea arădeană Sâmpetru German, în timp ce furtul a fost comis în municipiul Arad, pe Calea Victoriei.

"Poşeta, în care se afla suma de 12.420 euro aparţinând firmei, se afla pe un cuier din incintă, iar cei doi minori au profitat de lipsa angajaţilor magazinului, timp de câteva minute, sustrâgând poşeta", se arată în documentul citat.

Suspecţii au fost prinşi după patru zile de către poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, însă cheltuiseră o parte din bani, astfel că firmei i-au fost înapoiaţi aproximativ 10.000 de euro.

Poliţiştii continuă ancheta în acest caz, cei doi copii fiind cercetaţi pentru furt calificat.

Dacă firma va depune plângere la Poliţie împotriva angajatei care ţinea banii în poşetă, aceasta ar putea fi cercetată pentru neglijenţă în serviciu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici