Poşta Română va distribui alocaţiile de stat pentru copii şi în 2008

Compania Naţională Poşta Română (CNPR) va distribui şi în anul 2008 alocaţiile de stat pentru copii, beneficiarilor sau reprezentanţilor legali ai acestora care au optat pentru distribuirea acestor drepturi prin mandat poştal, a anunţat, miercuri, operatorul poştal.

2 afișări
Imaginea articolului Poşta Română va distribui alocaţiile de stat pentru copii şi în 2008

Poşta Română va distribui alocaţiile de stat pentru copii şi în 2008

Conform OUG 97/2007, distribuirea alocaţiei de stat pentru copii poate fi efectuată în funcţie de opţiunea beneficiarului sau a reprezentantului său legal, prin mandat poştal, cont curent sau cont de card.

Distribuirea alocaţiei se va face de către factorul poştal la adresa indicată de către direcţiile teritoriale ale Ministerului Muncii, Familiei şi Egalităţii de Şanse, conform unui grafic stabilit de comun acord cu acestea. În situaţia în care beneficarul nu este acasă, acesta va primi un aviz prin care va fi invitat la oficiul poştal la care este arondat, pentru ridicarea drepturilor băneşti", se arată într-un comunicat al CNPR remis, miercuri, agenţiei MEDIAFAX.

CNPR nu percepe taxe sau comisoane pentru distribuirea alocaţiilor de stat pentru copii.

Compania dispune de o reţea teritorială de 7.100 de oficii poştale, grupate în zece direcţii regionale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici