Poştaşii vor folosi motoscutere la transmiterea corespondenţei

Compania Naţională Poşta Română va lansa în Bucureşti, joi, un program pilot prin care angajaţii societăţii vor utiliza motoscutere pentru transmiterea corespondenţei.

13 afișări
Imaginea articolului Poştaşii vor folosi motoscutere la transmiterea corespondenţei

Poştaşii vor folosi motoscutere la transmiterea corespondenţei (Imagine: Mediafax Foto)

Programul denumit "Poştaşi pe motoscutere" urmăreşte îmbunătăţirea timpilor de circulaţie a corespondenţei şi revitalizarea segmentului de curierat rapid al companiei, făcând parte din strategia de eficientizarea a activităţilor Poştei.

Compania are o reţea teritorială de 7.100 de oficii poştale, grupate în zece direcţii regionale, şi circa 35.000 de salariaţi.

În 2007, societatea a consemnat o cifră de afaceri de un miliard de lei, în creştere cu 23% faţă de anul precedent. Acţionarii operatorului poştal sunt Ministerul Comunicaţiilor, cu o participaţie de 75%, şi Fondul Proprietatea, care deţine 25% din capital.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici