Prahova: 43 de percheziţii la domiciliile unor persoane acuzate că au tăiat ilegal arbori

Poliţiştii şi jandarmii din Prahova au făcut, joi dimineaţă, 43 de percheziţii la domiciliile unor persoane urmărite penal pentru săvârşirea a peste 100 de infracţiuni la regimul silvic, informează Poliţia Română.

305 afișări
Imaginea articolului Prahova: 43 de percheziţii la domiciliile unor persoane acuzate că au tăiat ilegal arbori

Prahova: 43 de percheziţii la domiciliile unor persoane acuzate că au tăiat ilegal arbori (Imagine: Liviu maftei/Mediafax Foto)

Cele 85 de persoane urmărite penal sunt acuzate de sustragere de material lemnos din fondul forestier naţional şi tăiere ilegală de arbori.

Percheziţiile au vizat prevenirea şi combaterea activităţilor infracţionale din domeniul silvic comise în zona localităţilor Ceraşu şi Slon, din judeţul Prahova. De la domiciile suspecţilor au fost descoperite şi ridicate diverse probe.

Totodată, sunt întreprinse măsuri de punere în executare a 49 de mandate de aducere, emise de procuror pe numele mai multor persoane suspecte.

Acţiunea a fost coordonată Parchetului de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici