Prahova: O rachetă antigrindină a căzut din greşeală pe acoperişul unei case

O rachetă antigrindină a căzut din greşeală, duminică, pe acoperişul unei case din satul Vârfuri, comuna Valea Călugărească, judeţul Prahova.

516 afișări
Imaginea articolului Prahova: O rachetă antigrindină a căzut din greşeală pe acoperişul unei case

Pompierii din cadrul Detaşamentului 1 de Pompieri Ploieşti au intervenit duminică pentru asigurarea zonei şi a măsurilor specifice de prevenire a incendiilor după ce bucăţi dintr-o rachetă antigrindină a căzut pe o casă în comuna Valea Călugărească, sat Vârfuri.

„Incidentul s-a produs în jurul orei 9. O rachetă a fost lansată din punctul antigrindină din imediata apropiere. În urma acestui fapt, o bucată din rachetă, o bucată din plastic, a lovit acoperişul unei case din apropiere. A produs pagube minore”, transmite ISU Prahova.

Reprezentanţii punctului antigrindină Prahova s-au deplasat la locul unde au căzut bunăţi din rachetă, dar nu au reuşit să se înţeleagă cu proprietarul asupra despăgubirilor.

Astfel proprietarul, mult mai târziu în timpul zilei, a apelat numărul unic de urgenţă 112 şi a solicitat intervenţia pompierilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici