Prahova: Traficul pe DN1, afectat de un accident rutier

Traficul pe DN1, blocat, miercuri dimineaţă, în judeţul Prahova, în urma unui accident rutier la care a fost necesară intervenţia unui elicopter SMURD, a fost reluat, însă în localitatea Pucheni se circulă doar pe cele două benzi ale sensului de mers Bucureşti – Ploieşti.

64 afișări
Imaginea articolului Prahova: Traficul pe DN1, afectat de un accident rutier

Prahova: Traficul pe DN1, afectat de un accident rutier

Potrivit reprezentanţilor Biroului Poliţiei Rutiere Drumuri Naţionale, traficul rutier pe DN 1, care a fost complet blocat pentru intervenţia unui elicopter SMURD, a fost reluat în jurul orei 10.50, însă în localitatea Pucheni, acolo unde a avut loc accidentul, se circulă cu restricţii.

Astfel, traficul se desfăşoară pe cele două benzi ale sensului de mers Bucureşti – Ploieşti, celălalt sens de mers fiind în continuare blocat şi după decolarea elicopterului care l-a preluat pe pietonul accidentat.

Traficul rutier a fost întrerupt, miercuri dimineaţă, pe DN1, în judeţul Prahova, din cauza unui accident care a avut loc în localitatea Puchenii Mari. Centrul Infotrafic al Poliţiei Române preciza că circulaţia rutieră a fost întreruptă, la ora 10.15, în dreptul kilometrului 45, unde un camion a lovit un pieton. La faţa locului a aterizat un elicopter SMURD, pentru a prelua persoana implicată în accident.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici