Prahova: Traficul rutier pe DN1 restricţionat din cauza unui accident, reluat în condiţii normale

Circulaţia rutieră pe drumul naţional 1, între Ploieşti şi Braşov, unde patru persoane au fost rănite, vineri, într-un accident după ce o maşină a fost proiectată aproximativ 15 metri peste un pod, a fost reluată în condiţii normale.

311 afișări
Imaginea articolului Prahova: Traficul rutier pe DN1 restricţionat din cauza unui accident, reluat în condiţii normale

Traficul pe DN1 între Ploieşti şi Braşov pe sensul spre munte, restricţionat din cauza unui accident (Imagine: Octav Ganea/Publimedia)

Traficul rutier pe DN1, între Ploieşti şi Braşov, blocat parţial timp de aproximativ două ore în urma unui accident produs în apropierea municipiului Câmpina, a fost reluat în condiţii normale, vineri, începând cu ora 13.00, anunţă Poliţia Prahova.

Cele patru persoane rănite în accident, după ce maşina în care se aflau a fost izbită de alt autoturism şi proiectată în gol peste un pod, au fost transportate la spital. Două dintre victime, un bărbat de 43 de ani, care a suferit un traumatism cranio-cerebral şi un traumatism de coloană cervicală, şi o femeie de 45 de ani, care are un traumatism cranio-cerebral minor, au fost transportate la Spitalul din Câmpina, a declarat şeful Serviciului de Ambulanţă Prahova, medicul Daniel Nicolae.

Ceilalţi doi răniţi, un bărbat de 43 de ani, care are un traumatism de coloană lombară şi un traumatism cranio-cerebral mediu, şi o femeie de 45 de ani, care a suferit un traumatism cranio-cerebral şi o fractură de claviculă, au fost duşi cu ambulanţele la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

Potrivit poliţiştilor, cei patru se aflau într-o maşină care circula pe prima bandă a sensului de mers Ploieşti - Braşov, iar o altă maşină, care circula pe banda a doua a aceluiaşi sens de mers, a derapat şi a izbit maşina de pe banda întâi, aceasta fiind proiectată peste parapetul podului care traversează râul Doftana, între localităţile Băneşti şi Câmpina. Maşina a căzut aproximativ 15 metri în gol, toţi cei patru ocupanţi fiind răniţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici