Prahova: Un microbuz cu şapte pasageri s-a răsturnat pe un drum judeţean

Un microbuz de transport persoane în care se aflau şapte pasageri s-a răsturnat, marţi dimineaţă, pe drumul judeţean 102 C, în localitatea prahoveană Sângeru, în urma accidentului o persoană fiind rănită uşor.

1 afișare
Imaginea articolului Prahova: Un microbuz cu şapte pasageri s-a răsturnat pe un drum judeţean

Prahova: Un microbuz cu şapte pasageri s-a răsturnat pe un drum judeţean

În urma primelor cercetări, poliţiştii au stabilit că, marţi dimineaţă, în jurul orei 8.30, şoferul microbuzului, care nu rula cu viteză mare, a pierdut controlul asupra maşinii într-o curbă din cauza carosabilului acoperit cu un strat de polei.

Microbuzul marca Mercedes, care aparţine unei firme de transport persoane şi circula pe ruta Ploieşti – Lapoş, a ieşit de pe şosea şi s-a răsturnat pe o parte, pe marginea drumului, în urma accidentului unul dintre pasageri fiind rănit uşor şi acuzând dureri în zona capului. Rănitul a primit primele îngrijiri medicale de la echipajul Ambulanţei deplasat la locul accidentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici