Predoiu: Decizia privind reducerea salariilor miniştrilor este datorată împrejurărilor

Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că decizia Guvernului privind reducerea cu 20 la sută a salariilor miniştrilor este una datorată împrejurărilor şi perspectivelor imediate, dealtfel, în minister fiind reduse sau eliminate sporuri.

16 afișări
Imaginea articolului Predoiu: Decizia privind reducerea salariilor miniştrilor este datorată împrejurărilor

Predoiu: Decizia privind reducerea salariilor miniştrilor este datorată împrejurărilor (Imagine: Mediafax Foto)

"E o decizie simbolică, datorată împrejurărilor şi perspectivelor imediate. Bineînţeles că vom aplica decizia. Dealtfel, în ministerul pe care îl conduc am procedat similar, cu reducerea sau eliminarea unor sporuri", a spus ministrul Justiţiei.

Premierul Emil Boc a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că în ideea raţionalizării cheltuielilor publice va propune miniştrilor să accepte reducerea salariilor cu 20 la sută din august şi până în decembrie, inclusiv el fiind vizat de măsură.

Boc a afirmat că este vorba despre o decizie voluntară, deci nu va fi dată o dispoziţie legală în acest sens.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici