Prefectul judeţului Vâlcea, Sebastian Fârtat, are Covid-19. Prefectura este condusă de şeful Serviciului Financiar

  • Prefectul judeţului Vâlcea, Sebastian Fârtat, a fost confirmat pozitiv cu virusul SARS-CoV-2.
  • El a aflat că are Covid-19 în urma unui test efectuat la cerere.
  • Pe parcursul zilei, în Prefectura vâlceană se face o anchetă epidemiologică.
649 afișări
Imaginea articolului Prefectul judeţului Vâlcea, Sebastian Fârtat, are Covid-19. Prefectura este condusă de şeful Serviciului Financiar

FOTO: YouTube VTVRomania

Faptul că prefectul Sebastian Fârtat are Covid 19 a fost anunţat pe pagina de Facebook a Prefecturii Vâlcea.

Fârtat a fost confirmat pozitiv în urma unui test făcut la cerere, deşi nu prezenta simptomele bolii.

Starea de sănătate a prefectului este bună, precizează reprezentanţii Prefecturii Vâlcea.

„Instituţia Prefectului – Judeţul Vâlcea informează că prefectul Sebastian Fârtat a fost confirmat pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 în urma unui test efectuat astăzi la cerere, contra cost. În prezent, starea de sănătate a acestuia este bună şi nu prezintă simptome specifice bolii. Menţionăm, totodată, că prefectul judeţului a respectat tot timpul normele de prevenire şi combatere a răspândirii infectărilor cu virusul SARS-CoV-2, la toate întâlnirile şi şedinţele pe care le-a avut în ultima perioadă, atât cu angajaţii instituţiei, cât şi cu alte persoane din afara instituţiei, păstrând distanţa fizică şi purtând mască de protecţie”, scrie Prefectura Vâlcea.

Pe parcursul zilei, DSP Vâlcea face o anchetă epidemiologică pentru a fi dispuse toate măsurile care se impun în acest caz.

De asemenea, atribuţiile prefectului au fost delegate temporar şefului Serviciului Financiar, Contabilitate, Resurse Umane şi Administrativ din cadrul Prefecturii Vâlcea.

În următoarea şedinţă a Guvernului va fi numit şi un subprefect pentru judeţul Vâlcea, care va prelua atribuţiile prefectului până la revenirea acestuia la serviciu, mai scrie în comunicatul Prefecturii Vâlcea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici