Premieră reuşită de un român. Motivul pentru care s-a întors după gratii la nici 3 ore după ce a fost eliberat

  • Un român condamnat a reuşit o „performanţă” probabil unică în lume.
  • Bărbatul s-a întors la închisoare la circa trei ore după ce fusese eliberat.
  • Acestuia i s-au întocmit dosar penal pentru ultraj şi ameninţare, după ce a ameninţat cu moartea mai mulţi poliţişti.
28981 afișări
Imaginea articolului Premieră reuşită de un român. Motivul pentru care s-a întors după gratii la nici 3 ore după ce a fost eliberat

Premieră reuşită de un român

Un bărbat de 36 de ani care a fost închis în Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Iaşi s-a reîntors în timp record în spatele gratiilor după ce a comis o nouă infracţiune în aproximativ trei ore de la eliberare, conform Ziarul de Iaşi.
 
Marius Ciprian Vărzar este originar din Dorohoi, judeţul Botoşani, şi a fost eliberat la termen în data de 2 septembrie 2019. 
 
În jurul orei 15, individul a ieşit de pe poarta închisorii şi a mers direct la gară, unde a consumat alcool.
 
„În jurul orelor 17:40, inculpatul a ajuns în dreptul peroanelor din staţia CFR Iaşi Nord, unde s-a aşezat pe o bancă şi a început să discute în contradictoriu cu un grup de călători care aşteptau trenul“, au precizat judecătorii.
 
O patrulă de poliţie a trecut prin zonă şi a văzut că individul e sub influenţa alcoolului şi face scandal. L-au luat pe Vărzar şi l-au dus la sediu, unde l-au percheziţionat şi l-au informat că va fi sancţionat contravenţional.
 

Bărbatul a ameninţat poliţiştii cu moartea 

 
„După ce i s-a adus la cunoştinţă că va fi sancţionat, acesta a adresat cuvinte şi expresii jignitoare agenţilor de poliţie, afirmând apoi faţă de agentul de poliţie B.I. că nu are ce-i face, că el a făcut puşcărie şi că îl va aştepta pe o alee din faţa blocului ca să-l omoare, afirmând, totodată, faţă de agentul de poliţie C.C.A, că îl va lovi şi omorî pe acesta“, se arată în motivare. 
 
Individul a fost dus în acea seară la Institutul „Socola“, ajungând în final după gratii.
 
A doua zi, la audieri, a continuat să ameninţe poliţiştii, motiv pentru care a fost deschis dosar penal pentru ultraj şi ameninţare.
 
Recent, Vărzar, care mai este cercetat şi pentru trafic de persoane, a fost condamnat la un an şi 8 luni de închisoare pentru scandalul de la gară, sentinţa nefiind însă definitivă. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici