Video Premierul Dăncilă, despre demararea ediţiei a şasea a internshipului lansat de Guvern pentru studenţi şi tineri absolvenţi: Mă bucur că suntem la a cincea ediţie

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, miercuri, demararea intershipului, afirmând că se bucură că acest program a ajuns la cea de-a cincea ediţie, în condiţiile în care programul a ajuns la cea de-a şasea ediţie.

487 afișări

”În cadrul şedinţei vom vorbi despre internship. Mă bucur că suntem la a cincea ediţie a intershipului lansat de Guvernul României pentru studenţi şi tineri absolvenţi. Prin acest internship care se va desfăşura între 16 iulie şi 14 septembrie tinerii vor putea să se familiarizeze cu lucrul în administraţia centrală”, a spus la începutul şedinţei de guvern premierul Viorica Dăncilă.

Ea a mai spus că 200 de tineri vor putea să-şi desfăşoare activitatea în cadrul guvernului, ministere sau instituţii subordonate autorităţilor centrale. ”Condiţiile de participare vor fi făcute publice şi profit să le urez tuturor tinerilor care vor participa la acest internship mult succes”, a adăugat premierul.

Potrivit site-ului intership.gov.ro, programul a ajuns la a şasea ediţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici