Presa spaniolă: Microbuz cu români reţinut în Germania, informaţie neconfirmată

Cotidianul spaniol "La Razon" a relatat, vineri, că poliţia germană a oprit, în cursul nopţii de joi spre vineri, la Freiburg, un microbuz cu 13 locuri în care călătoreau 25 de cetăţeni români, dar Consulatul României la Munchen nu a confirmat informaţia.

23 afișări
Imaginea articolului Presa spaniolă: Microbuz cu români reţinut în Germania, informaţie neconfirmată

Presa spaniolă: Microbuz cu români reţinut în Germania, informaţie neconfirmată

Potrivit cotidianului spaniol, poliţia germană a oprit, în cursul nopţii de joi spre vineri, un microbuz care se deplasa din România în Spania, având la bord un număr de 25 de persoane, în pofida faptului că avea o capacitate de doar 13 locuri.

Cotidianul spaniol citează un purtător de cuvânt al poliţiei din Freiburg, potrivit căruia pasagerii circulau în condiţii precare şi periculoase.

De asemenea, potrivit cotidianului "La Razon", poliţia germană a semnalat faptul că firma românească de transport, care va fi sancţionată, a închiriat un autocar la bordul căruia cetăţenii români îşi vor continua călătoria către Spania.

Contactat de MEDIAFAX, Consulatul general al României la Munchen, în raza căruia intră şi localitatea Freiburg, nu a confirmat informaţia. Potrivit sursei citate, nici poliţia, nici presa locală din Germania nu au transmis vreo informaţie de acest gen.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici