Preşedintele Băsescu a decorat ASE Bucureşti, la 100 de ani de la înfiinţare

Preşedintele Traian Băsescu a decorat, marţi, Academia de Studii Economice din Bucureşti cu Ordinul "Meritul pentru Învăţământ" în grad de Comandor, cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la înfiinţarea instituţiei de învăţământ superior.

190 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Băsescu a decorat ASE Bucureşti, la 100 de ani de la înfiinţare

Preşedintele Băsescu a decorat ASE Bucureşti, la 100 de ani de la înfiinţare (Imagine: Thomas Dan/Mediafax Foto)

"Cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la înfiinţare, pentru profesionalismul de excepţie şi abnegaţia manifestate de cadrele didactice în procesul de afirmare şi dezvoltare a învăţământului, ştiinţei şi culturii economice din România, domnul preşedinte Traian Băsescu a conferit Ordinul «Meritul pentru Învăţământ» - în grad de Comandor Academiei de Studii Economice din Bucureşti", informează un comunicat transmis de Preşedinţie.

Decorarea a fost făcută la iniţiativa preşedintelui Băsescu.

ASE Bucureşti a fost înfiinţată în 6 aprilie 1913, când Regele Carol I al României semna Decretul de înfiinţare a Academiei de Înalte Studii Comerciale şi Industriale.

Instituţia de învăţământ va organiza în perioada următoare mai multe evenimente dedicate celebrării centenarului. Pe 3 aprilie va avea loc o şedinţă festivă a Senatului ASE, în Aula Magna, unde vor fi prezente, pe lângă studenţi şi profesori, şi personalităţi marcante ale mediului politic, dar şi din domeniul economic şi de afaceri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici