Preşedintele Băsescu l-a decorat post-mortem pe psihiatrul Florin Tudose

Preşedintele Traian Băsescu l-a decorat post-mortem pe psihiatrul Florin Tudose, care a încetat din viaţă duminică.

596 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Băsescu l-a decorat post-mortem pe psihiatrul Florin Tudose

Preşedintele Băsescu l-a decorat post-mortem pe psihiatrul Florin Tudose (Imagine: Radu Nema/Mediafax Foto)

”În semn de apreciere deosebită pentru prestigioasa activitate medicală, pentru dăruirea şi abnegaţia dovedite în calitate de profesor şi publicist, domnul preşedinte Traian Băsescu a conferit post-mortem Ordinul Naţional «Serviciul Credincios» - în grad de Cavaler profesorului universitar doctor Florin Tudose”, se arată într-un comunicat al Administraţiei prezidenţiale.

Conform sursei citate, decorarea a fost făcută la propunerea preşedintelui Traian Băsescu.

Psihiatrul Florin Tudose, în vârstă de 62 de ani, a murit, duminică după-amiază, în zona unei pieţe agroalimentare din localitatea Coşereni, judeţul Ialomiţa, după ce a căzut la pământ în momentul în care a încercat să urce în maşină la scurt timp după ce făcuse câteva cumpărături.

Florin Tudose se afla în evidenţele medicilor de mai mulţi ani cu afecţiuni medicale, el suferind de hipertensiune arterială.

Florin Tudose era şeful Clinicii de psihiatrie la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB), profesor universitar şi doctor în ştiinţe medicale.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici