Preşedintele BNS afirmă că Legea pensiilor îi sancţionează pe salariaţii activi: Sesizăm Comisia Europeană / Dumitru Costin spune că va fi crescută vârsta de pensionare

  • Legea pensiilor, aflată în Parlament, îi sancţionează pe salariaţii activi, spune preşedintele Blocului Naţional Sindical (BNS), Dumitru Costin.
  • El anunţă că va sesiza Comisia Europeană în România „asupra incertitudinilor pe care le aduce” şi afirmă că în 2030 va fi crescută din nou vârsta de pensionare.
1354 afișări
Imaginea articolului Preşedintele BNS afirmă că Legea pensiilor îi sancţionează pe salariaţii activi: Sesizăm Comisia Europeană / Dumitru Costin spune că va fi crescută vârsta de pensionare

Sursa foto: Facebook.com/Blocul Naţional Sindical

„Este o lege care îi sancţionează pe salariaţii activi. Vom sesiza Comisia Europeană în România asupra incertitudinilor pe care le aduce această lege”, spune Dumitru Costin, preşedinte BNS.

El afirmă că a sessizat deja comisarul european pentru muncă.

„Singurii care beneficiază, pe termen scurt, de acest proiect sunt actualii pensionari aflaţi în plată. Nu pare să fie soluţia pe care o aşteptau lucrătorii din România! Pregătiţi-vă că în 2030 va fi crescută din nou vârsta de pensionare aşa cum arată lucrurile, odată cu adoptarea proiectului”, încheie Costin.

Senatul a votat, marţi seara, proiectul de lege privind sistemul public de pensii, cu 85 voturi „pentru”, 6 voturi „împotrivă” şi 19 abţineri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici