Presupuşii hoţi ai maşinii lui Gigi Becali, ridicaţi de poliţişti - VIDEO

Cei trei presupuşi hoţi ai maşinii lui Gigi Becali au fost ridicaţi de poliţişti, marţi dimineaţă, în urma unor descinderi la locuinţe din Mogoşoaia.

33 afișări
Imaginea articolului Presupuşii hoţi ai maşinii lui Gigi Becali, ridicaţi de poliţişti - VIDEO

Presupuşii hoţi ai maşinii lui Gigi Becali, ridicaţi de poliţişti

Marţi dimineaţă, au fost efectuate cinci percheziţii simultane la mai multe locaţii. Percheziţiile au fost dispuse de Poliţia Capitalei, fiind efectuate sub îndrumarea procurorului de caz.

Percheziţiile sunt efectuate în cadrul unei anchete privind activitatea unei reţele specializate în furturi de maşini. Este vorba de furtul unor şase maşini de lux un Porche, un Audi A6, un VolkswagenTouareg şi două Mercedesuri.

Zece persoane au fost ridicate de poliţişti şi urmează să fie duse la audieri.

Percheziţiile continuă la ora transmiterii acestei ştiri, la un imobil din Mogoşoaia.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a preluat, în 7 aprilie, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea dosarul având ca obiect sustragerea unui autoturism marca Mercedes aflat în folosinţa numitului Becali George.

În cauză se efectuează cercetări pentru furt calificat, potrivit sursei citate.

Poliţia s-a autosesizat în cazul furtului maşinii lui Gigi Becali, la două luni după producerea evenimentului, cercetările fiind începute după declanşarea acţiunilor care au dus la reţinerea a şase persoane, printre care şi finanţatorul FC Steaua.

Poliţia Capitalei nu a putut să facă cercetări în acest caz de furt, deoarece nu a fost depusă nicio reclamaţie şi instituţia nu era competentă să se autosesizeze pentru că acest incident s-a produs pe raza judeţului Ilfov.

Parchetul Tribunalului Bucureşti informa, în 7 aprilie, că în dosarul privindu-l pe Gigi Becali sunt depuse probe, constând în mărturiile celor sechestraţi pentru furtul maşinii acestuia, precum şi a martorilor la agresiune, expertize medicale, înregistrări telefonice şi video.

În 3 aprilie, Becali a fost reţinut de procurori, fiind acuzat, alături de Cătălin Otto Zmărăndescu, Ştefan Dediu, Nicolae Dumitraşcu, Dumitru Beciu şi Marius Petrinel Geavela, de trei fapte de lipsire de libertate în mod ilegal. Dediu este acuzat şi de uz de armă neletală din categoria celor supuse autorizării, fără drept.

Video Stirileprotv.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici