Presupusul agresor al tânărului înjunghiat mortal lângă un liceu din Craiova a fost prins

Presupusul agresor al tânărului înjunghiat mortal, joi după-amiază, în apropierea Liceului "Tudor Arghezi", din Craiova, a fost prins, au informat surse judiciare.

87 afișări
Imaginea articolului Presupusul agresor al tânărului înjunghiat mortal lângă un liceu din Craiova a fost prins

Presupusul agresor al tânărului înjunghiat mortal lângă un liceu din Craiova a fost prins (Imagine: Liviu Maftei/Arhiva Mediafax Foto)

Informaţia privind prinderea tânărului care l-a înjunghiat mortal un adolescent de 17 ani şi a rănit un altul a fost confirmată şi de prefectul judeţului Dolj, Eugen Georgescu, însă niciuna dintre surse nu a putut da detalii despre locul şi modalitatea în care a fost prins tânărul.

Potrivit prefectului de Dolj, ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, este aşteptat să ajungă, joi după-amaiză, la Craiova, pentru a supraveghea ancheta declanşată în cazul agresiunii de la Liceul "Tudor Arghezi", în urma căreia un elev şi-a pierdut viaţa, iar altul a ajuns la spital.

"Am fost anunţat că domnul ministru va veni şi noi îl aşteptăm. Nu mi-a spus motivul pentru care vine, dar este ministru şi ştie el mai bine ce are de făcut. Presupun că este vorba de ancheta demarată în acest caz, care este unul destul de grav şi de luat în seamă", a declarat, joi, pentru MEDIAFAX prefectul de Dolj, Eugen Georgescu.

Magda Bădescu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, a declarat corespondentului MEDIAFAX că pentru prinderea tânărului au fost instituite filtre în tot judeţul şi la ieşirile din municipiul Craiova.

Aceeaşi sursă a adăugat că tânărul care l-ar fi înjunghiat mortal pe adolescent are 19 ani şi a fost elev al Liceului "Tudor Arghezi", din Craiova, fiind exmatriculat din motive de indisciplină.

Doi elevi ai Liceului "Tudor Arghezi" din Craiova au fost atacaţi cu cuţitul de un tânăr, joi, iar în urma incidentului unul dintre elevi a murit, iar celălalt a fost transportat la spital.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici