Prima localitate pusă în carantină. Accesul este interzis în Cartojani. Ce variante ocolitoare sunt

Prefectura judeţului Giurgiu a anunţat rutele ocolitoare pentru localitatea Cartojani, comuna Roata de Jos, care este de miercuri în carantină, după ce au fost depistate peste 30 de cazuri de COVID-19.

1832 afișări
Imaginea articolului Prima localitate pusă în carantină. Accesul este interzis în Cartojani. Ce variante ocolitoare sunt

Prima localitate pusă în carantină. Accesul este interzis în Cartojani. Ce variante ocolitoare sunt

Potrivit unui comunicat al Prefecturii judeţului Giurgiu, rutele ocolitoare au fost stabilite de IPJ Giurgiu în colaborare cu Primăria comunei Roata de Jos.

„Ca urmare a instituirii măsurii de carantină pentru localitatea Cartojani din comuna Roata de Jos, judeţul Giurgiu, Instituţia Prefectului Judeţul Giurgiu vă aduce la cunoştinţă că au fost stabilite rutele ocolitoare ale zonei carantinate, după cum urmează: pentru persoanele care se deplasează în localitatea Gratia, jud. Teleorman, accesul se va face din A1 km 49 prin localitatea Corbii Mari, jud. Dâmboviţa, pe DJ 701 şi pe DJ 601 Roata – Poeni - Gratia”, au transmis reprezentanţii Prefecturii.

În localitatea Cartojani a fost instituită carantina, începând de miercuri, după ce au fost înregistrate 32 de cazuri de COVID-19 la o populaţie de 3.600 de locuitori.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici