Prima pârtie de schi artificială din Capitală va fi deschisă în decembrie

Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX că în 13 decembrie va fi deschisă prima pârtie de schi şi săniuş artificială din Capitală, care va funcţiona până în martie 2009.

162 afișări
Imaginea articolului Prima pârtie de schi artificială din Capitală va fi deschisă în decembrie

Prima pârtie de schi artificială din Capitală va fi deschisă în decembrie

"Pârtia de schi şi săniuş va avea o lungime de 200 de metri, va fi amenajată de pe platoul din spatele Palatului Copiilor, pentru funcţionarea ei urmând a fi folosite tunuri de zăpadă artificială, dacă vremea nu va fi favorabilă acestui proiect", a declarat primarul sectorului 4.

Potrivit lui Cristian Popescu Piedone alături de pârtia de schi va fi amenajat un pationar de 1.800 de metri pătraţi. în acelaşi perimetru urmând să funcţioneze un târg de brazi, precum şi un târg de Crăciun, ansamblul fiind denumit "Acasă la Moş Crăciun".

Accesul la pârtie va fi gratuit pentru bucureşteni, cu condiţia ca aceştia să deţină echipamentele necesare practicării sporturilor de iarnă, pârtia urmând a avea un program non-stop de funcţionare din 13 decembrie până în 31 martie 2009. În fiecare weekend până la sfârşitul lunii decembrie vor fi organizate spectacole pe scena amplasată la baza pârtiei.

Edilul sectorului 4 a mai spus că pentru realizarea proiectului au fost folosiţi bani din donaţii şi sponsorizări, fiind încheiat un parteneriat public-privat prin care Primăria Sectorului 4 contribuie cu terenul.

"Sperăm ca bucureştenii să se bucure de o perioadă plină de evenimente până la sărbătorile de iarnă, iar după sărbătorile de iarnă, pârtia şi patinoarul să rămâne deschise până în primăvară", a mai spus primarul sectorului 4.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici