Prima universitate din România care suspendă total cursurile din cauza epidemiei de coronavirus. O studentă e suspectă de infectare cu COVID-19

Reprezentanţii Universităţii „Constantin Brâncuşi”, din Târgu-Jiu, judeţul Gorj, au decis, luni, să suspende cursurile după ce unei studente care s-a întors recent din Italia i s-a făcut rău la facultate, fiind suspectă de coronavirus.

8090 afișări
Imaginea articolului Prima universitate din România care suspendă total cursurile din cauza epidemiei de coronavirus. O studentă e suspectă de infectare cu COVID-19

Cursurile Universităţii din Târgu-Jiu au fost suspendate preventiv până săptămâna viitoare.

Decizia luată luni vine după de o studentă în anul I, întoarsă din Lombardia, a ajuns la spital.

„Se suspendă cursurile până săptămâna viitoare în toată universitatea, iar în cazul în care nu va fi coronavirus, ceea ce sperăm cu toţii, cei din conducere se vor întâlni din nou şi vor lua o decizie. Până când nu aflăm exact ce are, nu va avea loc niciun curs", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Iulian Ţimpea, purtătorul de cuvânt al UCB Târgu-Jiu.

Conducerea SJU Târgu-Jiu a anunţat, luni, că studenta care a ajuns la spital, după ce i s-a făcut rău la facultate, nu prezintă simptome specifice infecţiei cu coronavirus. Analizele au arătat că nu are gripă.

Aceasta a fost izolată în Secţia Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici