Prima zăpadă: Se circulă cu dificultate pe mai multe drumuri din România

  • Se circulă cu dificultate pe drumurile din România după ce a nins în mai multe zone ale ţării
  • Poliţia anunţă că problemele cele mai mari sunt în Dobrogea unde câteva porţiuni de şosea sunt acoperite de un strat subţire de zăpadă. Totuşi, nu sunt drumuri închise din cauza zăpezii.
502 afișări
Imaginea articolului Prima zăpadă: Se circulă cu dificultate pe mai multe drumuri din România

Prima zăpadă: Se circulă cu dificultate pe mai multe drumuri din România

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că luni dimineaţă se circulă în condiţii de iarnă pe A2 Bucureşti - Constanţa şi pe A4 Ovidiu- Agigea. Ninge pe A2, între localitatea Glina, din judeţul Ilfov şi localitatea Borcea, din judeţul Călăraşi, iar pe alocuri s-a depus un strat subţire de zăpadă.

Se acţionează şi se împrăştie material antiderapant, mai anunţă Poliţia. De asemenea, între Feteşti şi Constanţa plouă, iar carosabilul este ud, existând risc de acvaplanare.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române mai informează că nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier sau a condiţiilor meteorologice. De asemenea nu au fost instituite restricţii de viteză sau de tonaj.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici