Primăria Capitalei va prelua locurile de parcare exploatate de Dalli - VIDEO

Primăria Capitalei a anunţat că va începe de luni să preia cele peste 3.000 de locuri de parcare exploatate de Dalli Exim, după ce firma a fost notificată în urmă cu o lună despre încetarea contractului din 1995.

18 afișări
Imaginea articolului Primăria Capitalei va prelua locurile de parcare exploatate de Dalli - VIDEO

Primăria Capitalei va prelua locurile de parcare exploatate de Dalli (Imagine din arhivă; Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

Potrivit Primăriei Capitalei, începând de luni, 13 iulie, notificarea emisă de municipalitate va urma procedura legală.

"Noi am înştiinţat societatea Dalli Exim SA că este necesar să predea Primăriei cele peste 3.000 de locuri de parcare exploatate până acum deoarece contractul cu nr. 20 din 1995 este nul de drept. Am respectat legea şi am trimis notificările. Începând de săptămâna viitoare, Primăria, prin structura sa nou creată, va prelua gradual aceste parcări, pentru că dorim să facem ceea ce am promis: să recuperăm domeniul public, în folosul bucureştenilor", a spus primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, citat într-un comunicat de duminică al Primăriei.

În urmă cu o lună, la bilanţul de un an de la preluarea mandatului, Sorin Oprescu spunea că până în 11 iulie toate cele peste 3.300 de locuri de parcare exploatate de Dalli intră în administrarea municipalităţii, precizând că pentru acest lucru nu este nevoie de un proces, contractul fiiind expirat, iar actul de prelungire nul.

"În urmă cu trei zile, prin adresa 21542 am înştiinţat societatea Dalli Exim SA că încetează contractul cu nr 20 din 1995, adică toate parcările exploatate de Dalli intră de acum în administrarea Primăriei Municipiului Bucureşti", anunţa atunci primarul general al Capitalei.

Video Stirileprotv.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici