Primăria Sectorului 4 vrea să modifice numele bulevardului Metalurgiei. Cetăţenii pot face propuneri

Primăria Sectorului 4 din Bucureşti vrea să modifice numele bulevardului Metalurgiei, iar cetăţenii pot face propuneri pe pagina de Facebook a primarului Daniel Băluţă.

294 afișări
Imaginea articolului Primăria Sectorului 4 vrea să modifice numele bulevardului Metalurgiei. Cetăţenii pot face propuneri

Sursa foto: Facebook

Reprezentanţii Primăriei Sectorului 4 susţin că bulevardul trece printr-un amplu proces de modernizare, iar numele Metalurgiei nu i se mai potriveşte.

„Noi, cei din primărie, credem că în acest context, este necesară şi schimbarea denumirii bulevardului Metalurgiei, denumire ce aduce aminte de o epocă demult apusă şi care în mod clar nu mai este reprezentantivă acestei zonei din sudul sectorului”, a anunţat primarul Daniel Băluţă pe Facebook.

Primăria propune ca artera să primească numele Europa Unită, dar primarul aşteaptă şi propuneri de la cetăţeni.

„Vă rog să vă exprimaţi punctul de vedere şi să votaţi, în secţiunea de Story/Poveste a paginii mele de Facebook, pro sau contra ideii explicate mai sus. Propunerea nostră este ca noua denumire a arterei să fie „Europa Unită”, a mai spus Băluţă.

În ultimii ani, zona bulevardului Metalurgiei a fost modernizată. A fost reabilitată porţiunea dintre intersecţia cu Turnu Măgurele şi rondul de la Metro, iar anul acesta încep lucrările pe segmentul dintre sensul giratoriu şi Şoseaua Berceni.

Potrivit primăriei de sector, în lucru este şi proiectul Parcului Tudor Arghezi, iar în celălalt capăt al arterei se apropie de final lucrările la complexul educaţional din curtea fostului colegiu Miron Nicolescu. De asemenea, în apropierea se construieşte o staţie de metrou.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici