Primarul Capitalei vrea ca linia de tramvai să devină bandă unică şi pentru autobuze: Va crea posibilitatea să se circule civilizat

Primarul Gabriela Firea a anunţat că a depus în Parlament un amendament la Codul Rutier astfel încât linia de tramvai să devină bandă unică şi pentru autobuze, explicând că în acest mod traficul din Bucureşti va fi mai fluent.

1490 afișări
Imaginea articolului Primarul Capitalei vrea ca linia de tramvai să devină bandă unică şi pentru autobuze: Va crea posibilitatea să se circule civilizat

„Linia de tramvai să devină bandă unică şi pentru autobuze”

„Ne dorim ca la 1 februarie, când reîncepe sesiunea parlamentară să fie adoptat în Parlament un nou regulament în Codul Rutier, un amendament pe care l-am depus, astfel încât linia de tramvai să devină bandă unică şi pentru autobuze”, a declarat duminică Gabriela Firea, la comandamentul de trafic organizat cu prilejul începerii noului semestru şcolar.

În momentul în care şi autobuzele vor putea să treacă pe linia de tramvai unde trama stradală permite, automat va exista o fluenţă mai mare în trafic, spune primarul Capitalei.

„Va crea posibilitatea ca şi în Bucureşti să se poată circula civilizat”, mai punctează edilul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici