Primarul din Motizin şi familia sa au fost găsiţi într-o groapă comună. Au fost luaţi prizonieri de ruşi şi torturaţi

Patru cadavre au fost găsite într-un mormânt aflat de mică adâncime din satul Motizin, lângă Kiev: sunt primarul, soţul şi fiul femeii, plus o a patra persoană, încă nerecunoscută, care fusese luată prizonieră de ruşi în urmă cu 10 zile, dezvăluie BBC.

31785 afișări
Imaginea articolului Primarul din Motizin şi familia sa au fost găsiţi într-o groapă comună. Au fost luaţi prizonieri de ruşi şi torturaţi

Primarul din Motizin şi familia sa au fost găsiţi într-o groapă comună. Au fost luaţi prizonieri de ruşi şi torturaţi

Cadavrele au fost identificate ca fiind ale edilului satului, Olga Sohnenko, ale soţului şi fiului ei. Cel de-al patrulea cadavru nu a fost identificat.

Familia a fost luată ostatică de invadatorii ruşi în urmă cu 10 zile, a declarat primarul satului Makariv, Vadim Tokar, pe Telegram.

Armata rusă ar fi ajuns la casa familiei Sohnenko, unde a efectuat percheziţii. „Au vrut doar s-o ia pe Olga, dar soţul ei a insistat că va merge cu ea. După 6 ore, i-au luat şi fiul", a declarat adjunctul şefului Consiliului Regional de la Kiev, Tetiana Semenova, citată de presa ucraineană.

Potrivit diverselor surse, pe cadavre au fost găsite urme de tortură.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici