Primarul din Voluntari şi-a pus numele pe cele cinci clopote ale catedralei de 15 mil. euro

"Această catedrală este ridicată de către Dumnezeu cu sprijinul Consiliului Local Voluntari şi al primarului Florentin-Costel Pandele"... Este mesajul scris pe pancarta care te întâmpină în incinta catedralei care i-a costat până acum pe locuitorii oraşului Voluntari 5,5 milioane de euro, potrivit cotidianului Gândul.

147 afișări
Imaginea articolului Primarul din Voluntari şi-a pus numele pe cele cinci clopote ale catedralei de 15 mil. euro

Primarul din Voluntari şi-a pus numele pe cele cinci clopote ale catedralei de 15 mil. euro (Imagine: Octav Ganea/Gândul)

Catedrala ar urma să fie gata la roşu până la sfârşitul anului, dar varianta finală nu va putea fi văzută decât în cinci sau şase ani. Pentru a se putea picta înăuntru după ce catedrala va fi văruită, trebuie să mai treacă doi sau trei ani. Apoi decorarea catedralei va dura şi ea tot atât, având în vedere că Patriarhia nu vrea ca de picturi să se ocupe decât o singură echipă pentru coerenţă.

Citeşte mai multe despre catedrala din Voluntari pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici