Primarul oraşului Avrig are COVID-19. Localitatea intră în carantină de luni

  • Adrian David, primarul oraşului Avrig, a fost diagnosticat cu COVID-19, conform unei postări pe Facebook.
  • Localitatea urmează să intre în carantină de luni.
790 afișări
Imaginea articolului Primarul oraşului Avrig are COVID-19. Localitatea intră în carantină de luni

Primarul oraşului Avrig are COVID-19 FOTO Adrian David/Facebook

„Şi eu am fost depistat pozitiv cu coronavirus şi sunt în grija medicilor din Spitalul Orăşenesc Agnita, Secţia Covid–19. Starea mea de sănătate este acum bună şi sper să îmi reiau cât mai curând toate îndatoririle de primar. Imediat ce medicii vor considera că m-am vindecat, mă voi întoarce la muncă.

Oraşul Avrig intră de mâine în carantină zonală, pentru o perioadă de 14 zile. Numărul cazurilor noi de coronavirus este în continuare mare. Deşi rata de incidenţă cumulată este în scădere la nivel judeţean, în Avrig s-a ajuns la o incidenţă de 7,87 de cazuri la mia de locuitori. În ultimele 14 zile, am înregistrat 82 de noi îmbolnăviri. Dacă nu luăm măsuri eficiente şi nu limităm socializarea, lucrurile pot scăpa uşor de sub control. Şi la Mârşa avem 29 de cazuri de coronavirus şi o incidenţă de 9,18 la mie. Aşteptăm decizia Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă şi în acest caz. Cel mai probabil, în zilele următoare, va fi instituită aceeaşi măsură, carantina zonală”, a scris primarul pe Facebook.

Şi primarul municipiului Mediaş, Gheorghe Roman, are COVID-19. Mediaş va intra în carantină tot de luni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici