Primarul Timişoarei, Dominic Fritz, a devenit tată

Primarul Timişoarei, Dominic Fritz, a anunţat vineri, pe Facebook, că a devenit tată.

5800 afișări
Imaginea articolului Primarul Timişoarei, Dominic Fritz, a devenit tată

Primarul Timişoarei, Dominic Fritz, a devenit tată

„În vremuri de pericol o vulnerabilă minune ... Bine ai venit, mica noastră timişoreancă!”, a scris pe Facebook Dominic Fritz.

El a postat o fotografie în care îşi ţine în braţe fetiţa.

„Ce responsabilitate pentru noi să-ţi croim un oraş, o ţară, o Europă în care să-ţi poţi atinge potenţialul”, a mai scris primarul, care a anunţat că pe fetiţă o cheamă Maya Luming Lin.

Dominic Fritz a anunţat, tot pe Facebook, în luna august că s-a căsătorit.

„De astăzi pe degetele acestea sunt inele. M-am căsătorit cu partenera mea Yiran Lin. Sunt norocos şi recunoscător pentru iubirea şi sprijinul ei necondiţionat, şi că şi-a găsit locul, cu mine, la Timişoara”, a scris atunci edilul pe reţeaua de socializare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici