Primarul unei comune, rănit grav după ce a intrat cu maşina într-un copac

Primarul comunei tulcene Turcoaia, Stelian Bălan, a fost rănit grav, miercuri, după ce a intrat cu maşina într-un pom de pe marginea drumului, fiind necesară intervenţia pompierilor pentru descarcerare. În accident a mai fost rănit un alt bărbat, pasager în autoturism.

490 afișări
Imaginea articolului Primarul unei comune, rănit grav după ce a intrat cu maşina într-un copac

Primarul unei comune, rănit grav după ce a intrat cu maşina într-un copac

Potrivit poliţiştilor tulceni, accidentul a avut loc pe DN 22 D, în apropierea localităţii Carcaliu din judeţul Tulcea.

Un bărbat în vârstă de 52 ani conducea un autoturism pe DN 22 D, dinspre Măcin spre localitatea Carcaliu, dar nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, carosabilul fiind acoperit parţial cu zăpadă, a pierdut controlul autoturismului şi a intrat într-un copac.

„În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto şi a unui pasager din autoturism. În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanţelor producerii accidentului”, au precizat poliţiştii.

Surse din Poliţie au declarat că la volanul maşinii se afla primarul comunei tulcene Turcoaia, Stelian Bălan.

La faţa locului au fost chemaţi pompierii de la Secţia Măcin pentru descarcerarea şi acordarea primului ajutor victimelor accidentului.

Pasagerul reuşise să iasă singur din maşină, dar şoferul a fost extras de pompieri. El a fost stabilizat şi preluat de elicopterul SMURD, fiind transportat la Spitalul Judeţean din Galaţi.

De asemenea, pasagerul, rănit uşor, a fost şi el transportat la spitalul din Macin pentru îngrijiri medicale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici