Principesa Margareta despre declaraţiile lui Traian Băsescu: Nu vrem să comentăm, aşa e cel mai bine

Principesa Margareta a declarat, joi, răspunzând unei întrebări a presei, că nu doreşte să comenteze declaraţiile preşedintelui Traian Băsescu referitoare la Regele Mihai, considerând că aşa este cel mai bine.

3181 afișări
Imaginea articolului Principesa Margareta despre declaraţiile lui Traian Băsescu: Nu vrem să comentăm, aşa e cel mai bine

Principesa Margareta despre declaraţiile lui Traian Băsescu: Nu vrem să comentăm, aşa e cel mai bine (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Întrebată dacă nu i se par incredibile acuzaţiile preşedintelui, principesa Margareta a spus: "Noi am spus asta şi nu vrem să comentăm, cel mai bine".

La rândul său, întrebat pe aceeaşi temă, principele Radu a spus că nu doreşte să facă niciun comentariu.

"Nu dorim să comentăm. (...) Vă mulţumim", a spus el.

La rândul său, Radu Ghina, reprezentant al Casei Regale, a declarat pentru MEDIAFAX că Regele Mihai nu a autorizat niciun comentariu.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, la B1 TV, că decizia Regelui Mihai de a abdica a fost "un act de trădare", el adăugând totodată că relaţia sa de apropiere cu prinţul Paul a fost un gest pentru a proba că nu are nimic cu Casa Regală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici