Procurorul general interimar: Am făcut în urmă cu o lună o cerere la MEN pentru retragerea titlului de doctor

Procurorul general interimar Bogdan Licu a declarat miercuri dimineaţa, la sediul CSM că în urmă cu o lună a înaintat Ministerului Educaţiei o cerere de retragerea a titlului de doctor.

1798 afișări
Imaginea articolului  Procurorul general interimar: Am făcut în urmă cu o lună o cerere la MEN pentru retragerea titlului de doctor

Procurorul general interimar: Am făcut în urmă cu o lună o cerere la MEN pentru retragerea titlului de doctor (Imagine: Andreea Balaurea/ Mediafax Foto)

"Am făcut în urmă cu o aproximativ o lună o cerere adresata Ministerului Educaţiei prin care am solicitat retragerea titlului de doctor. Am făcut asta din motive personale. A fost o decizie grea, dar vreau să specific că nu am plagiat în acea teză", a declarat Bogdan Licu la sediul CSM.

Cererea de retragere a titlului de doctor vine după ce în spaţiul public au apărut informaţii referitoare la un posibil plagiat al procurorului general interimar Bogdan Licu, coordonatorul tezei sale de doctorat fiind fostul ministru Gabriel Oprea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici