Procurorul Tatiana Toader, noul vicepreşedinte al CSM

Procurorul Tatiana Toader a fost ales, marţi, vicepreşedinte al Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), în cadrul şedinţei de plen. Votul pentru preşedinte a fost amânat pentru o dată ulterioară.

209 afișări
Imaginea articolului Procurorul Tatiana Toader, noul vicepreşedinte al CSM

Procurorul Tatiana Toader, noul vicepreşedinte al CSM

Potrivit CSM, în cadrul şedinţei de plen a Consiliului Superior al Magistraturii, de marţi, a fost ales în funcţia de vicepreşedinte al Consiliului procurorul Tatiana Toader.

Toader este membru ales al CSM.

Şedinţa Plenului pentru alegerea preşedintelui CSM urmează să aibă loc la o dată ulterioară.

Votul pentru desemnarea preşedintelui CSM pentru anul 2020 a fost amânat, marţi, după cele două blocaje create la votul pentru Nicoleta Ţînţ.

Decizia a fost luată pentru a avea loc, în următoarele zile, discuţii cu privire la alegeri.

În două situaţii, votul pentru Ţînţ a fost anulat, după ce au fost înregistrate 9 voturi „pentru”, 9 „împotrivă” şi unul nul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
procuror,
csm,
toader

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici