Producătorul chinez de echipamente telecom ZTE i-a prezentat lui Ponta un sistem de supraveghere şi control împotriva infracţiunilor

Producătorul chinez de echipamente telecom ZTE i-a prezentat premierului Ponta un sistem de supraveghere şi control pentru combaterea eficientă a infracţiunilor şi intevenţia rapidă a autorităţilor în caz de situaţii de urgenţă şi terorism, premierul spunând că sistemul poate fi introdus în România.

313 afișări
Imaginea articolului Producătorul chinez de echipamente telecom ZTE i-a prezentat lui Ponta un sistem de supraveghere şi control împotriva infracţiunilor

Producătorul chinez de echipamente telecom ZTE i-a prezentat lui Ponta un sistem de supraveghere şi control împotriva infracţiunilor (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

El a arătat însă că este necesar ca opinia publică să fie informată în prealabil despre acest sistem şi să existe garanţii constituţionale şi legale care să asigure că drepturile fundamentale ale omului nu sunt încălcate.

"Lumea merge în această direcţie, a sistemelor de supraveghere mult mai performante", a spus Ponta, aflat în vizită oficială în China.

ZTE Corporation a fost înfiinţat în 1985, la Shenzhen, şi derulează în prezent activităţi în peste 140 de ţări, fiind cel mai mare operator chinez de telecomunicaţii listat la bursa din Hong Kong şi la cea din Shenzhen.

ZTE produce echipamente pentru reţele de telecomunicaţii fixe, mobile, pentru reţele optice şi de date, şi pentru reţele inteligente şi de ultimă generaţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici