Produse contrafăcute în valoare de aproape 600.000 de lei, găsite într-un automarfar în vama Calafat

Aproape 2.400 de articole vestimentare şi de marochinărie, toate purtând însemnele unor firme consacrate, dar care erau contrafăcute, au fost descoperite joi în PTF Calafat.

68 afișări
Imaginea articolului Produse contrafăcute în valoare de aproape 600.000 de lei, găsite într-un automarfar în vama Calafat

Produse contrafăcute în valoare de aproape 600.000 de lei, găsite într-un automarfar în vama Calafat

Produsele contrafăcute au fost găsite într-un automarfar condus de un cetăţean bulgar, de 48 de ani, informează Poliţia de Frontieră.

Automarfarul venea din Bulgaria şi urma să transporte marfa în Germania.

La controlul de frontieră în autovehicul s-au descoperit 2.398 de articole vestimentare şi de marochinărie inscripţionate cu denumirile unor mărci protejate, acestea fiind însă contrafăcute.

Bunurile, în valoare estimată de 599.500 de lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost confiscate, întrucât şoferul nu a putut prezenta documente de provenienţă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
falsuri,
vamă,
calafat

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici