Profesoara din Braşov ar fi fost strangulată cu câteva zile înainte de a fi găsită pe Transfăgărăşan

Profesoara din Braşov, care a fost găsită moartă pe Transfăgărăşan, ar fi fost strangulată cu aproximativ 48 – 72 de ore înainte de a fi descoperită, a declarat Ion Veştemean, prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

960 afișări
Imaginea articolului Profesoara din Braşov ar fi fost strangulată cu câteva zile înainte de a fi găsită pe Transfăgărăşan

Profesoara din Braşov ar fi fost strangulată cu câteva zile înainte de a fi găsită pe Transfăgărăşan (Imagine Mihai Dascalescu / Mediafax Foto)

Potrivit prim-procurorului adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, Ion Veştemean, după primirea raportului medico-legal, procurorul de caz tinde spre varianta omorului.

„După ce ne-a venit raportul de la Medicină Legală, tindem spre varianta unui omor pentru că leziunile care au fost în zona gâtului nu s-au datorat ştreangului, ci apăsării mâinilor. I-au fost, de asemenea, obturate căile respiratorii. Asta ne-au spus medicii legişti”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Ion Veştemean, prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu

Întrebat când se consideră că ar fi fost ucisă profesoara din Braşov, Ion Veştemean a precizat că „se pare că faţă de data de 9 mai, când am primit noi sesizarea, ar fi fost ucisă cu două-trei zile înainte”.

Totodată, întrebat despre varianta în care femeia ar fi fost ucisă în altă parte şi apoi adusă pe Drumul Naţional 7 C – Transfăgărăşan, prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu a declarat că „există şi posibilitatea aceasta”, precizând că deocamdată există doar indicii care nu au fost confirmate încă.

La rândul lor, reprezentanţii Serviciului de Medicină Legală Sibiu au declarat, pentru MEDIAFAX, că trupul neînsufleţit al profesoarei din Braşov nu a fost ridicat încă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici