Profesoara din Suceava care s-a întors din China este suspectă de coronavirus. Femeia se află în carantină

O profesoară de engleză din Suceava, care s-a întors în 1 februarie din China, s-a dus, vineri, la spital, cu simptome de gripă, iar medicii i-au prelevat probe şi le-au trimis la Institutul Matei Balş din Bucureşti, existând suspiciune de coronavirus. Dascălul este în carantină.

3041 afișări
Imaginea articolului Profesoara din Suceava care s-a întors din China este suspectă de coronavirus. Femeia se află în carantină

Profesoara din Suceava care s-a întors din China e suspectă de coronavirus

Profesoara de engleză are 32 de ani s-a întors din China în data de 1 februarie, iar vineri s-a dus la spital cu simptome de gripă.

Medicii au recoltat probe şi le-au trimis la Institutul Matei Balş, pentru confirmare sau infirmare a coronavirusului.

Profesoara este în carantină la ora transmiterii ştirii şi urmează să fie transferată la Iaşi.

„O să se transfere un caz pentru monitorizare, un caz de la Suceava, este vorba despre o persoană recent întoarsă din China. Potrivit protocolului de la Ministerul Sănătăţii va fi adusă la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi, care a fost declarat centru regional pentru astfel de cazuri", a declarat, pentru MEDIAFAX, Diana Cimpoeşu, şef UPU SMURD Iaşi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici