Prognoza meteo ANM, 19 decembrie. Temperaturi de primăvară în toată ţara. Cum va fi vremea în Bucureşti

Vremea este în continuare mult mai caldă decât normalul perioadei. Cerul va fi variabil, dar în cele mai multe regiuni senin, transmit meterologii.

175 afișări
Imaginea articolului Prognoza meteo ANM, 19 decembrie. Temperaturi de primăvară în toată ţara. Cum va fi vremea în Bucureşti

Prognoza meteo ANM, 19 decembrie

PROGNOZA METEO ANM. ROMÂNIA, JOI

Vremea continuă să fie frumoase, valorile termice fiind cu mult mai ridicat decât normalul perioadei. Cerul va fi variabil, dar mai mult senin. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte. Temperaturile maxime se vor situa între 7 şi 17 grade Celsius, în timp ce minimele vor atinge 8 grade Celsius în Transilvania.

PROGNOZA METEO ANM. BUCUREŞTI, JOI

Valorile termice rămân în continuare peste cele caracteristice lunii decembrie. Temperatura maximă înregistrată astăzi în Bucureşti va fi de 15 grade Celsius. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla în general slab, cu 11 km/h. Minima zilei va fi de 3 grade Celsius.  

PROGNOZA METEO ANM. ROMÂNIA, VINERI: 

În Moldova, Muntenia şi Oltenia şi local în centrul ţării temperatura aerului va marca o scădere, în condiţii de nebulozitate joasă şi ceaţă persistente în mare parte din zi, pe suprafeţe mici asociate cu burniţă. În restul teritoriului valorile termice se vor menţine mai ridicate faţă de normele climatologice ale perioadei, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare şi izolat ploi slabe.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în zona montană înaltă şi local în Banat şi Crişana. Temperaturile maxime se vor încadra între 5 şi 15 grade, mai coborâte în zonele cu ceaţă persistentă şi uşor mai ridicate în Dealurile de Vest; minimele termice vor fi cuprinse între -2 şi 10 grade, mai coborâte în depresiunile intramontane, spre -7 grade.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici