PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea miercuri şi joi în ţară şi în Capitală

Miercuri, valorile termice din ţară vor fi mai ridicate decât în mod obişnuit în această perioadă a anului în cea mai mare parte a ţării, cu maxime cuprinse, în general, între 2 şi 10 grade şi minime între -6 şi 6 grade. Cerul va fi mai mult noros. În Oltenia, Banat şi vestul Munteniei, în special în partea a doua a intervalului, va ploua. Treptat în sudul Banatului şi în vestul şi nordul Olteniei precipitaţiile vor deveni moderate cantitativ, iar ploile se vor transforma în lapoviţă şi ninsoare.

1360 afișări
Imaginea articolului PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea miercuri şi joi în ţară şi în Capitală

PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea miercuri şi joi în ţară şi în Capitală (Imagine. Andreea Alexandru/ Mediafax Foto)

În restul zonelor doar pe arii restrânse vor fi ploi slabe, burniţă sau fulguieli. În Munţii Banatului şi în Carpaţii Meridionali local vor fi precipitaţii predominant sub ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte, dar şi în regiunile sudice, cu viteze mai mari în sudul Banatului. În zonele joase, cu precădere din est şi centru, vor fi condiţii de ceaţă.

În ŢARĂ:

Joi, vremea va fi în general închisă. Cerul va avea înnorări în majoritatea zonelor. În sud şi sud-vest vor fi precipitaţii pe arii extinse, predominant sub formă de ploaie, în zona de munte local va ninge, iar în restul teritoriului izolat vor fi ploi slabe sau fulguieli. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări locale în sud şi sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 şi 9 grade, iar cele minime între -6 şi 4 grade. În zonele joase izolat va fi ceaţă.

În BUCUREŞTI:

Miercuri, valorile termice vor fi mai ridicate decât în mod obişnuit la această dată, cu o maximă de 5...6 grade şi o minimă de 2...3 grade. Cerul va fi noros, iar spre seară şi noaptea va ploua. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificări.

Dacă ai nevoie de un serviciu meteo mai detaliat, vizitează vremea apropo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici