PROGNOZA METEO: Frig, ceaţă polei şi burniţă. Cum va fi vremea vineri

Vineri vremea va fi rece în majoritatea zonelor, cu cer variabil şi înnorări în sudul şi estul ţării. Pe arii restrânse vor cădea precipitaţii slabe, burniţă sau fulguieli, şi vor mai fi condiţii ca izolat să se producă polei. Vântul va sufla slab până la moderat, anunţă Administraţia Naţională a Meteorologiei.

1816 afișări
Imaginea articolului PROGNOZA METEO: Frig, ceaţă polei şi burniţă. Cum va fi vremea vineri

PROGNOZA METEO: Frig, ceaţă polei şi burniţă. Cum va fi vremea vineri

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -2 şi 7 grade, iar cele minime, în general, între -10 şi 0 grade.

Dimineaţa şi noaptea, local, în zonele joase va fi ceaţă asociată cu depunere de chiciură.

Sâmbătă, vremea se va menţine rece, cu cerul variabil şi local va fi ceaţă, mai ales dimineaţa şi noaptea. Izolat vor fi condiţii de precipitaţii slabe, mai ales în nord şi la munte. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări pe crestele montane.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -1 şi 9 grade, iar cele minime, în general, între -9 şi 1 grad.

La Bucureşti, vineri, va fi rece cu cer înnorat şi condiţii de burniţă. Vântul va sufla slab, iar temperaturile maxime vor fi între 4 şi 5 grade, iar cele minime între -3 şi -1 grad. Noaptea se va produce ceaţă.

LA MUNTE

Vremea va fi rece vineri, pentru această perioadă, cu cer variabil şi vânt slab până la moderat.

Dimineaţa şi noaptea, local, pe văi şi în depresiuni va fi ceaţă asociată cu depunere de chiciură.

Vezi cum va fi vremea în oraşul tău, pe Apropo.ro!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici