PROGNOZA METEO: Ger în toată ţara. Cum va fi vremea joi şi vineri

Vremea va fi geroasă, mai ales dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi temporar noros. Pe arii restrânse va ninge slab la munte, iar în restul teritoriului doar izolat va fulgui. Vântul va sufla moderat în est şi sud-est, cu intensificări trecătoare în Dobrogea şi în general slab în celelalte regiuni.

2457 afișări
Imaginea articolului PROGNOZA METEO: Ger în toată ţara. Cum va fi vremea joi şi vineri

PROGNOZA METEO: Ger în toată ţara. Cum va fi vremea joi şi vineri (Imagine: Alexandru Solomon/Mediafax Foto)

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între -16 şi -6 grade, iar cele minime se vor încadra între -22 şi -12 grade, uşor mai scăzute în depresiuni. Izolat se va semnala ceaţă asociată cu depunere de chiciură.

În Bucureşti, vremea va fi geroasă. Cerul va avea înnorări temporare, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -12 grade, iar cea minimă va fi de -17...-15 grade.

Vineri, vremea va fi geroasă mai ales dimineaţa şi noaptea, cu precădere în estul şi sudul ţării. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai ales spre seară şi în cursul nopţii în regiunile sud-vestice, unde pe arii restrânse va ninge slab. Vântul va sufla slab şi moderat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între -16 şi -8 grade, iar cele minime între -27 şi -17 grade, mai ridicate în regiunile vestice şi pe litoral. Pe arii restrânse, în special dimineaţa, în zonele joase se va semnala ceaţă, asociată cu depunere de chiciură.

Vezi cum va fi vremea în oraşul tău, pe Apropo.ro!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici