PROGNOZA METEO: Ninsori, viscol şi ger. Cum va fi vremea marţi şi miercuri, în ţară şi în Bucureşti

Marţi, cerul va fi mai mult noros, exceptând regiunile sudice unde înnorările vor fi temporare. În prima parte a intervalului în estul şi sud-estul ţării va continua să ningă, se va mai depune strat nou de zăpadă, iar vântul va mai avea unele intensificări, cu viteze la rafală de până la 50...60 km/h, viscolind sau spulberând zăpada.

7768 afișări
Imaginea articolului PROGNOZA METEO: Ninsori, viscol şi ger. Cum va fi vremea marţi şi miercuri, în ţară şi în Bucureşti

PROGNOZA METEO: Ninsori, viscol şi ger. Cum va fi vremea marţi şi miercuri, în ţară şi în Bucureşti (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

În restul teritoriului ninsorile se vor semnala mai ales la începutul zilei. Începând din orele serii, va mai ninge doar izolat, iar vântul va slăbi în intensitate în toate regiunile. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -9 şi 1 grad, iar cele minime între -20 şi -10 grade, mai coborâte în Moldova. Pe parcursul nopţii local se va semnala ceaţă asociată şi cu depunere de chiciură, informează Administraţia Naţională de Meteorologie.

La Bucureşti, îndeosebi la începutul zilei vor mai fi înnorări, temporar va ninge, iar vântul va sufla în general moderat. Apoi vremea se va ameliora treptat, dar va deveni geroasă. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -3 grade, iar cea minimă de -13...-12 grade, mai scăzută la periferie. Noaptea vor fi condiţii de ceaţă asociată cu depunere de chiciură.

Miercuri, vremea va fi rece, geroasă în orele dimineţii în majoritatea zonelor. În vestul, centrul şi nordul ţării cerul va fi mai mult noros, pe arii relativ extinse va ninge, în special după-amiaza şi noaptea, iar vântul va prezenta intensificări mai ales la munte, viscolind şi spulberând trecător zăpada. În restul teritoriului înnorările vor fi temporare, ninsorile se vor semnala izolat, iar vântul va deveni în general moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între -7 şi 0 grade, iar cele minime între -11 şi -3 grade. Izolat se va semnala ceaţă asociată şi cu depunere de chiciură, îndeosebi dimineaţa.

Vezi cum va fi vremea în oraşul tău, pe Apropo.ro!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici