PROGNOZA METEO: Vremea se va menţine geroasă. Ce temperaturi vor fi miercuri şi joi în ţară şi în Bucureşti

Miercuri, vremea se va menţine deosebit de rece, geroasă în special noaptea şi dimineaţa. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între -15 şi -5 grade, iar cele minime între -26 şi -16 grade, mai coborâte în depresiuni, dar şi mai ridicate pe litoral şi în vest, informează Administraţia Naţională de Meteorologie.

3022 afișări
Imaginea articolului PROGNOZA METEO: Vremea se va menţine geroasă. Ce temperaturi vor fi miercuri şi joi în ţară şi în Bucureşti

PROGNOZA METEO: Vremea se va menţine geroasă. Ce temperaturi vor fi miercuri şi joi în ţară şi în Bucureşti (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Ziua, cerul va fi variabil, cu unele înnorări în nordul Moldovei, pe litoral şi în sud-vest, însă condiţiile de fulguială vor fi reduse. Noaptea cerul se va înnora în toată jumătatea de sud a teritoriului, unde pe arii restrânse va ninge slab şi va fi parţial noros în rest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului, pe litoral şi în zona montană înaltă. Dimineaţa şi noaptea, pe arii restrânse în zonele joase, va fi ceaţă asociată cu depunere de chiciură.

La Bucureşti, vremea va fi geroasă, mai ales noaptea şi dimineaţa. Cerul va fi variabil, cu înnorări spre sfârşitul intervalului. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -11 grade, iar cea minimă va fi de -18...-17 grade, posibil mai coborâtă la periferie. Dimineaţa şi noaptea vor fi condiţii de ceaţă asociată cu depunere de chiciură.

JOI: Deşi valorile termice vor fi în creştere, în special cele din cursul nopţii, vremea se va menţine deosebit de rece, geroasă dimineaţa şi noaptea în majoritatea regiunilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între -14 şi -4 grade, iar cele minime între -20 şi -10 grade, uşor mai coborâte în depresiuni şi în nordul Moldovei, dar şi mai ridicate pe litoral. Cerul va fi mai mult noros şi va ninge slab, în sud-vestul şi sudul ţării şi pe arii restrânse în rest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului, Muntenia, Dobrogea şi pe crestele montane.

Vezi cum va fi vremea în oraşul tău, pe Apropo.ro!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici