Proiect estimat la peste 60 de milioane euro pentru reparaţii şi întreţinere a străzilor din Sectorul 1

Administraţia Domeniului Public Sector 1 din Capitală caută constructori pentru lucrări de reparaţii, administrare şi întreţinere a străzilor, proiectul având o durată de 42 de luni şi o valoare estimată de 278,1 milioane lei (62,3 milioane euro), inclusiv TVA.

72 afișări
Imaginea articolului Proiect estimat la peste 60 de milioane euro pentru reparaţii şi întreţinere a străzilor din Sectorul 1

Proiect estimat la peste 60 de milioane euro pentru reparaţii şi întreţinere a străzilor din Sectorul 1 (Imagine: Ciprian Sterian/Arhiva Mediafax Foto)

Lucrările de întreţinere vizează remedierea rapidă a degradărilor de mică întindere, cele de reparaţii sunt periodice şi vor fi executate pe suprafeţe de până la jumătate din cea totală iar cele de administrare constau în inspecţia zilnică a străzilor care nu sunt în garanţie, urmând ca toate intervenţiile la reţelele edilitare şi la gropile apărute din cauza uzurii drumului să fie raportate către beneficiar.

Proiectul implică încheierea unui acord-cadru, finanţat de la bugetul local.

Constructorul va fi selectat prin licitaţie deschisă, pentru preţul cel mai scăzut, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare a fost stabilit la 19 mai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici